Alles wat je moet weten over ons tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

PATISSERIE WINKELS
Wij zijn de hele week geopend met hier en daar aangepaste openingstijden. Deze vind je hier. Onze vestiging in het centrum van Nijmegen aan de Ziekerstraat is voorzien van een vol terras met een heerlijke nieuwe menukaart. Kom gerust langs voor een drankje of een hapje (lunch – ontbijt).
Let op: op vrijdag 22 juli bezorgen wij NIET aan huis. Bovendien zijn onze winkels aan de Daalseweg en Heyendaalseweg maar tot 13:00 geopend, dus zorg dat je je bestelling niet te laat komt ophalen!

IJSSALONS
Onze ijssalons zijn de hele week tot later dan normaal geopend! Onze loketten aan de Daalseweg en Heyendaalseweg zijn elke dag geopend van 12:00 tot 22:00. Aan de Waalkade zijn we geopend van 12:00 tot 00:00! Oftewel: je kunt lekker de hele avond genieten van onze ijsjes, ijscoupes, ijskoffies, milkshakes en nog veel meer. Bekijk hier de openingstijden van onze ijssalons.

KRAMEN
Ook dit jaar staan we weer met onze Strik kraam langs de lopers-route. Je kunt onze kraam aan de Houtlaan vinden op dag 2, 3 en 4 redelijk aan het begin van de route. Bovendien staan we op dag 3 ook nog met een kraam langs de route in Malden aan het einde van de Broekkant. We zullen weer heerlijke koeken, broodje, snacks en drankjes aanbieden. En niet te vergeten de klassieker van de Nijmeegse Vierdaagse: de Puddingbroodjes!