In 2019 is Strik begonnen met het bereiden van ambachtelijk banketbakkers ijs. Alle heerlijke ingrediënten uit de banketbakkerij worden niet meer enkel voor patisserie producten gebruikt, maar deze worden nu ook verwerkt in het proces van ijsdraaien. Zo maken wij specifieke en unieke banketbakkers ijssmaken van hoge kwaliteit. En dat blijkt! In 2020 wonnen wij de prijs voor ‘Het beste Banketbakkers ijs van Nederland’ binnen het Patisserie college. Met de smaken Framboos en Hazelnoot wisten we de strenge jury te overtuigen van de kwaliteit achter onze producten. In 2023 werden we provincie winnaars van Gelderland met, Maar in 2024 mochten we wederom de landelijke titel mee naar huis nemen en onszelf kronen voor het beste Banketbakkers ijs van Nederland. Met een unieke variant van ‘aardbei’ en ‘chocolade’ ijs versloegen we de concurrentie. Alle prijswinnende smaken zijn tot vandaag nog steeds onderdeel van ons vaste assortiment ijssmaken. En naast een vast assortiment met ambachtelijke ijssmaken proberen wij wekelijks onze horizon te verbreden met vernieuwende wisselsmaken.

Actuele Openingstijden