Strik voor bedrijven

Strik Patisserie is een ambachtelijk familiebedrijf wat ook gespecialiseerd is in de levering van dagverse patisserie voor Horeca, instellingen, supermarkten en bedrijven in Nijmegen en omgeving. Sinds jaar en dag zijn wij leverancier en partner van diverse gerenommeerde bedrijven. Vanuit ons moderne productie atelier in Malden wordt dagelijks met gekoeld transport geleverd in Nijmegen en de wijde omgeving. Uiteraard denken we commercieel mee met elke individuele ondernemer en zoeken samen met hem/haar naar de meest interessante producten voor de doelgroep uit ons assortiment. Voor supermarktondernemers heeft Strik patisserie een ‘Lokaal Private label’ Strik assortiment ontwikkelt waarmee wij inmiddels diversen supermarkten in de omgeving mogen beleveren. Ook voor de gespecialiseerde horeca en/of bedrijfsrestaurants in ziekenhuizen, bij overheidsinstellingen en de grotere bedrijven heeft Strik een assortiment op maat. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw behoefte inventariseren en zo een maatwerk offerte maken. Omdat wij een breed assortiment aan producten hebben, bieden we een algemene bedrijfsfolder met een overzicht van de opties die wij tegen een scherpe prijs bieden aan klanten die bij Strik zouden willen gaan afnemen. Klik op de button hieronder voor de digitale versie van deze folder. Liever een fysieke folder ontvangen? Neem even contact met ons op, dan sturen we die per post of komen we hem even langsbrengen (eventueel met een assorti aan proefstukjes)!

Bedrijfsfolder 2023


BESTELLEN VOOR BEDRIJVEN

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een kleinigheidje of een groots geschenk voor personeelsleden, collega’s, klanten of andere belanghebbenden? Dan bent u bij Strik aan het juiste adres. Naast het bestellen op reguliere basis, denken wij ook graag mee met eenmalige bedrijfsbestellingen. Van unieke chocoladeletters op maat tot complete personeelspakketten in iedere denkbare oplage. Neem voor interesse contact op via onderstaande contactgegevens.

HYGIENE CERTIFICERING:
Strik patisserie is een HACCP gecertificeerd bedrijf en voldoet hiermee aan wettelijke hygiëne en voedselveiligheidseisen. Vanzelfsprekend werkt Strik met geregelde protocollen zodat kwaliteit, versheid en hygiëne altijd gegarandeerd zijn. Onze certificaten zijn recent vernieuwd (Januari 2024).

Download certificaat


PATISSERIE COLLEGE
Verder is Strik sinds jaar en dag lid van het Patisserie College waar de nodige creativiteit en innovatie op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van patisserie wordt opgedaan.

FEESTDAGEN
Daarnaast heeft Strik speciaal voor bedrijven een assortiment voor de feestdagen ontwikkeld die met interessante staffelkortingen kan worden aangeboden. Met de bijzondere Sinterklaas-, Kerst- en Paasproducten van Strik Patisserie kunt u uw relaties, klanten en personeel culinair én onderscheidend verwennen. Download hieronder de meest actuele folder voor Sint, Kerst en Pasen. Bent u na dit te lezen nou geïnspireerd geraakt of heeft u vragen en/of speciale wensen? Bij ons is alles bespreekbaar. Bel of mail via onderstaande contactgegevens. Wij staan graag voor u klaar.

BESTELLEN VIA ONS ZAKELIJKE PORTAAL
Heeft u toegang om via ons zakelijke Portaal in te loggen en uw bestelling te doen? Gebruik dan onderstaande link om naar het zakelijke Portaal te gaan.

Stuur ons een e-mail Bel: 024 360 85 73