Met Pasen om de hoek willen wij jullie graag op de hoogte brengen van onze sprankelende Paasfolder, vol met heerlijke traktaties die perfect zijn voor het vieren van deze vrolijke tijd. Of je nu op zoek bent naar een attent gebaar voor je collega’s, werknemers of dierbaren, wij hebben voor elk budget iets lekkers. Van verleidelijke chocoladehazen tot complete Paaspakketten, onze ambachtelijke creaties beloven een smaakvolle toevoeging aan uw vieringen. Hier zijn enkele hoogtepunten uit onze Paasfolder:

Luxe geschenken onder €12,50:
Wij weten als geen ander dat zelfs een klein geschenk toch een groot gebaar kan zijn. Daarom hebben we speciaal een selectie producten die we onder €12,50 per attentie kunnen aanbieden. Juist op zoek naar iets groters en heb je een wat ruimer budget? Kijk ook eens naar onze pakketten! Optioneel kunnen we natuurlijk ook altijd onze chocolade figuren of zakjes paaseitjes opschalen om aan jullie budget aan te passen. 

Chocolade figuren:
Laat de zoete magie van Pasen tot leven komen met onze prachtig vormgegeven chocolade hazen en eieren. Een verrukkelijke traktatie die zeker een glimlach op ieders gezicht zal toveren. Sierlijk verpakt in diamantzakken of koker. 

Paaspakketten:
Voor een onvergetelijke viering bieden wij complete Paaspakketten aan. Gevuld met een scala aan heerlijkheden, van ambachtelijke chocolaatjes tot versgebakken lekkernijen.

Gepersonaliseerde Geschenken:
Maak jouw Paasgeschenken extra bijzonder met onze gepersonaliseerde opties. Voeg bedrijfslogo’s toe aan chocolade of laat ons een persoonlijke kaartje maken voor een warme en hartelijke touch.

Wij weten dat zelfs kleine feestelijke attenties een grote impact kunnen hebben op uw dierbaren, en daarom bieden wij flexibele mogelijkheden om aan al jullie wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor specifieke verzoeken of grotere bestellingen. Wij kunnen snel schakelen en op korte termijn leveren. Alles even vers, alles even ambachtelijk. 

Blader door onze Paasfolder en laat je verleiden door de heerlijke mogelijkheden die wij te bieden hebben.