π†π‘πŽπŽπ“ ππˆπ„π”π–π’ – wij hebben EINDELIJK een π’˜π’Šπ’π’Œπ’†π’ 𝒐𝒑𝒆𝒏 π’Šπ’ π‘΅π’Šπ’‹π’Žπ’†π’ˆπ’†π’ 𝑡𝒐𝒐𝒓𝒅. En wel in het nieuwe β€˜Hart van de Waalsprong’ op het ‘oranje marieplein’ tegenover de Albert Heijn XL. onze winkels is rijkelijk gevuld met patisserie, ambachtelijk brood, chocolade Γ©n banketbakkers Schepijs met wederom een Strik ijsloket aan het grote plein. We zullen, net als onze andere winkels, 6 dagen in de week geopend zijn voor dagelijkse verkoop maar natuurlijk ook voor het ophalen van bestellingen.

Vrijdag 10 november en zaterdag 11 november is de grote opening! Dan is er van alles te doen op en rondom het centrale plein, en bovendien hebben wij een waanzinnige actie deze 2 dagen. Namelijk op brood, banket Γ©n bonbons hebben wij een hele scherpe aanbieding. Onze nieuwe winkel heeft een prachtig, modern interieur wat helemaal past in de stijl van het Hart van de Waalsprong. Kom je gezellig langs?

Volg onze socials om op de hoogte te blijven! Zou jij graag als verkoopmedewerkster in onze nieuwe winkel willen staan? Neem contact op via info@strik-patisserie.nl πŸ₯³πŸ₯³